Despre Noi

SCA Tomulețiu Gherman Vârtei & Asociații a fost fondată după mai mulți ani de colaborare între cabinetele individuale ale celor trei parteneri fondatori Bogdan Tomulețiu, Amalia Gherman și Sergiu Vârtei. Am pornit de la ideea de a crea o echipă tânără și entuziastă aptă să răspundă nevoilor clienților noștri. SCA Tomulețiu Gherman Vârtei & Asociații ne conferă cadrul în care ne confruntăm viziunile, în care punem în comun experiența din diferite arii de drept consolidându-ne cunoștințele comune, cu scopul de a oferi clienților noștri servicii de înalt profesionalism prin identificarea unor soluții clare şi inteligente la situaţiile juridice pe care le întâlnesc în activitatea lor.

Pe baza experienţei acumulate, cu imaginaţie şi dăruire, suntem mândri să oferim servicii avocaţiale personalizate, adaptate condiţiilor actuale. Valorile noastre în relația cu clienții sunt descrise prin disponibilitate, promptitudine, onestitate și probitate profesională, valori care converg spre stabilirea unei relații de încredere reciprocă.

Recomandările clienților noștri și parteneriatele de lungă durată pe care le avem cu aceștia, reprezintă garantia că valoarea, calitatea si serviciul în folosul clientului sunt premisele care ne guvernează activitatea.